De makers van het thuisgevoel

Over ons

Compleet geregeld, uniek gemaakt!

Bij Recreapark bent u aan het juiste adres voor een totaalinrichting voor uw vakantiepark, hotel, kantoor, showroom of groepsaccommodatie. Wat uw interieurvraag ook is: Recreapark is het antwoord. Het complete interieur van een logische indeling tot de kleinste details op het gebied van decoratie neemt Recreapark graag voor haar rekening. Wij werken met materialen en logistiek in eigen beheer. Zo zijn wij voor u als klant een betrokken en betrouwbare partij om zaken mee te doen. Meer weten? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Ontstaan

Recreapark is ontstaan als een zijtak van een grote maatwerkproduct van gecertificeerde kindermeubelen. Naar mate er steeds meer aanvragen binnenkwamen uit de recreatiebranche ontstond het idee om voor deze tak een apart bedrijf op te richten. Sinds 2008 is Recreapark hét adres voor een sfeervolle totaalinrichting.

Team

Wij zijn trots op de mensen die Recreapark maken tot het bedrijf dat zij is. Onderstaand kun je zien wie er allemaal deel uitmaken van ons team. Zo weet u precies met wie u zaken doet!

Verkoop

Thomas van der Zwaan, Renze van der Garde, Johan van de Wardt & Johan Motten

Inkoop

Jacco Vlastuin & Marijke van Dam

Administratie

Adriana van der Zwaan, Annette Brokelman 

Styling

Neline van Leeuwen, Janneke Stoer & Anna-Maria van der Zwaan

Logistiek & magazijn

Maarten van Dam, Gijs Scheurwater & Tjeerd Willemsen

Service

Gijs Scheurwater

Uitvoering

Maarten van Dam & zijn manschappen