De makers van het thuisgevoel

Ontwerp

Met behulp van kleurstalen, sfeerbeelden en plattegronden kunnen onze stylistes een zeer realistisch ontwerp voor u ontwikkelen. Dat doen zij op basis van uw wensen en hun ruime ervaring. Daarnaast geven zij onder andere advies over de juiste lichtval en effectief ruimtegebruik.

Ontwerp op een Moodboard

Een moodboard is een verzameling van alle items die passen bij de sfeerbeleving die u wilt creëren in uw project. Met sprekende afbeeldingen, kleurstalen en stukjes stof willen wij u verrassen met unieke ontwerpen. Bij het maken van een moodboard kijken onze stylistes altijd naar de ligging van het project. Een woning aan de bosrand vraagt tenslotte om een ander interieur dan een strandhotel. Bij ieder ontwerp is het doel om het thuisgevoel te creëren waar u enthousiast van wordt.

Neline van Leeuwen, stylist. 

Aan de hand van plattegronden, sfeerbeelden en kleurstalen laat zij u zien wat er mogelijk is met een ruimte en hoe er een totaal nieuwe inrichting kan ontstaan. Denk hierbij aan efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen, een harmonieus kleurgebruik en het lichtplan. Neline werkt op donderdag voor Recreapark, ze werkt het liefst met Sketchup.

Janneke Stoer, stylist.

Janneke werkt sinds augustus 2015 bij Recreapark. Ze heeft de 4-jarige opleiding interieuradviseur met succes afgerond en zal haar kennis uit gaan breiden bij Perk in Eindhoven. Hier zal ze de opleiding interieurstyling gaan volgen. Hierbij zal zij drie dagen in de week aan het werk zijn bij Recreapark. Haar werkzaamheden zullen zijn: het meedenken en ontwerpen van nieuwe ideeën , het stylen van de showroom, het uitwerken en ontwerpen  van nieuwe ideeën door middel van moodboards en tekeningen.