De makers van het thuisgevoel

BisoTON

BisoTON opereert vanuit de bruisende stad Ede. Door de gunstige, logistieke ligging nabij de snelwegen A12 en A30, kunnen zij u vanuit het middelpunt van Nederland snel en efficiënt van dienst zijn.

Omdat duurzaamheid, energiebesparing, snel en efficiënt bouwen een steeds grotere rol uitmaken in de moderne bouwwereld, is de vraag naar innovatieve producten enorm toegenomen. BisoTON combineert deze twee vereisten in een kwalitatief, robuust, sterk en hoogwaardig geïsoleerd product. Tevens produceren wij massieve elementen. Samen met de geïsoleerde producten bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden. 

Door onze geavanceerde productielijn zijn gevraagde eisen zoals hoge isolatiewaardes, verschillende steenmotieven, kleurbeton en speciale afwerkingen eenvoudig te verwerken. Tevens is er een grote maatvrijheid voor elementafmeting en sparingen. Door gebruik te maken van de laatste 3D-BIM tekensoftware voor aansturing van onze machines, kunnen we zeer snel en flexibel onze klanten bedienen. 

BisoTON B.V.

‘Maatwerk maakt Recreapark tot een prettige leverancier. Door de veelzijdige mogelijkheden in de diverse producten wordt er een mooi geheel gerealiseerd!’

Jan Hardeman

Directeur