De makers van het thuisgevoel

Totaalinrichting

Recreapark biedt de mogelijkheid voor een totale inrichting. En met totaal bedoelen wij ook écht totaal. Onze slogan is tenslotte niet voor niets ‘compleet geregeld, uniek gemaakt’.  Van praktische meubelstukken tot sfeervolle decoratie: het volledige concept kunt u met een gerust hart aan Recreapark toevertrouwen.

Een compleet interieur

Het is ons vak om een locatie om te toveren tot een pareltje. Hierbij is het belangrijk dat het complete interieur goed op elkaar wordt afgestemd. Hierbij speelt de locatie - bos, strand of stad - en het type accommodatie een grote rol in. Zowel voor de totaalinrichting van een nieuw te bouwen groepsaccommodatie of vakantiepark in Friesland als het volledige interieur van een hotel met diverse voorzieningen in Zwitserland heeft Recreapark de juiste oplossing. Ook voor de inrichting van een kantoor of showroom bent u bij Recreapark aan het juiste adres.

Denken in oplossingen en niet in problemen

Bij Recreapark denken wij in oplossingen en niet in problemen. Bij renovatie denken wij graag met u mee hoe u de ruimte optimaal kunt benutten en kijken we hoe we van een minpunt een pluspunt kunnen maken. In het geval van nieuwbouw staan wij u graag al vanaf het begin van de realisatie terzijde om u te voorzien van handige tips en professioneel advies wat betreft de indeling van de ruimte(s).

De makers van het thuisgevoel

Wij streven er altijd naar om een kwalitatief hoogwaardig interieur af te leveren, verzorgd tot in de kleinste details. Wij werken uitsluitend met slijtvaste en duurzame materialen.

Een persoonlijke relatie met onze klanten door middel van één vast aanspreekpunt per project vinden wij belangrijk. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers weten wij als geen ander wat past bij uw interieurwensen en woonideeën. Zo creëren wij een compleet interieur waarin u zich thuis voelt.

Doelgroepen

vakantiepark

Vakantieparken

Compleet geregeld, uniek gemaakt! 

Lees verder

vakantiepark

Hotels

Makers van het thuisgevoel! 

Lees verder

vakantiepark

Kantoren & showrooms

Welkom bij Recreapark 

Lees verder

vakantiepark

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties is een recente ontwikkeling binnen Recreapark

 

Lees verder