De makers van het thuisgevoel

Groepsaccommodaties

In groepsaccommodaties wordt intensief geleefd. Samen met familie of vrienden op vakantie betekent samen koken, spelletjes doen en genieten van zon en gezelligheid op een sfeervol terras. Dat verdient een interieur dat met grote zorg is samengesteld!

Thuisgevoel

Bij Recreapark ontzorgen wij u graag met de totaaloplossing. Wij denken graag met u mee over de indeling en inrichting van uw groepsaccommodatie. Ons doel is om op elke locatie een thuisgevoel te creëren. Daarbij maken wij gebruik van slijtvaste, brandvertragende materialen die ontwikkelt zijn voor intensief gebruik. Recreapark zet een stap extra en stemt het interieur volledig tot in de kleinste details op elkaar af. Zo ontstaat er een complete, huiselijke ingerichte groepsaccommodatie waar uw gasten zich helemaal op hun gemak zullen voelen.
 

Verschillende doelgroepen

Veel groepsaccommodaties worden gebruikt voor een familievakantie. Dat betekent dat de groepsaccommodatie door verschillende generaties tegelijkertijd gebruikt zal gaan worden. Dat vraagt om slimme oplossingen bij de indeling van de ruimte en de inrichting van het sanitair. Afhankelijk van de doelgroep van uw groepsaccommodatie kunnen er aanpassingen nodig zijn om uw locatie rolstoel- of kindvriendelijk te maken. Recreapark denkt graag met u mee om de groepsaccommodatie te ontwikkelen die perfect aansluit bij de wensen van uw gasten.