De makers van het thuisgevoel

Hotels

Een eigentijds hotel dat helemaal voldoet aan de wensen van nu. Is dat uw wens? Wij helpen u graag met het realiseren daarvan! Wij ontzorgen u graag met een totaalpakket voor een complete inrichting voor uw hotel. Van een logische indeling tot de verfijnde afwerking met sfeervolle decoratie: bij Recreapark bent u aan het juiste adres.

Maatwerk

Bij Recreapark heeft u het volledige proces in eigen beheer. Dat betekent dat werkelijk álles mogelijk is om uw droominterieur te realiseren. Onze stylistes hebben vaak aan slechts enkele steekwoorden genoeg en creëren keer op keer een uniek interieur. Blijkt na het eerste ontwerp dat de tafel wel wat langer zou mogen, de stoelen een tintje lichter en dat er toch nog wat lichtpunten missen? Geen probleem. Bij onze vakkundige medewerkers is niets onmogelijk.

Internationaal

Niet alleen nationaal hebben wij al vele projecten mogen realiseren, ook internationaal weet men Recreapark te vinden. Niet alleen voor de inrichting van hotelkamers maar ook voor de aankleding van de bar, het zwembad, de wellness ruimte en de fitness gelegenheid. Neem een kijkje bij onze recent ingerichte hotels en laat u overtuigen!