De makers van het thuisgevoel

Kantoren & showrooms

Van meubels tot verlichting en van keuken tot stoffering. Bij Recreapark kunt u werkelijk overal voor terecht op het gebied van de inrichting van uw kantoor of showroom. Al vanaf de ontwerptekening denken wij graag mee over een logische indeling, gunstige lichtval en een sfeervolle, praktische inrichting.

Van wens naar ontwerp

Bij Recreapark staan uw wensen centraal. De inrichting van uw kantoor of showroom moet tenslotte naadloos aansluiten bij uw onderneming. Daarom luisteren onze stylistes altijd eerst naar uw ideeën voordat zij aan de slag gaan met een creatief ontwerp. Met behulp van een moodboard en sfeerbeelden wordt het ontwerp aan u gepresenteerd. Herkent u uw bedrijf in het ontwerp? Dan willen wij het ontwerp graag voor realiseren!

Heldere communicatie

Het plaatsen en monteren van materialen doet Recreapark uitsluitend met eigen mensen. U kunt dus rekenen op heldere communicatie en een duidelijke planning tijdens de werkzaamheden. Gedurende het proces is de projectleider het aanspreekpunt voor al uw vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wordt niets aan het toeval overgelaten.