De makers van het thuisgevoel

Vakantieparken

Van kaal beton of een gedateerde inrichting naar een sfeervol ingerichte vakantiewoning van deze tijd. Nieuwbouw of restauratie? Wij ontzorgen u met een totaalpakket dat aansluit bij uw wensen. U wilt uw gasten verrassen? Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Diverse woonstijlen

Bij Recreapark kennen wij geen standaard inrichtingen. Ieder interieur is uniek en iedere combinatie is mogelijk. Wilt u graag een specifieke woonstijl zoals landelijk, vintage of industrieel doorvoeren op het vakantiepark? Wij helpen u er graag bij. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden dus een mix van woonstijlen behoort ook tot de mogelijkheden. Van luxe fauteuils tot stapelbed en van een sfeervol behang tot een schemerlampje boven de bank: wij bieden u een volledig totaalpakket, afgestemd op uw wensen.

Net als thuis

Onze stylistes verstaan de kunst van het combineren. Hiermee creëren ze iedere keer weer een verbluffend resultaat waar onze klanten (en wij zelf soms ook) keer op keer weer versteld van staan. Naast dat een interieur er prachtig uit moet zien speelt ook de praktische kant een belangrijke rol. Wordt het een vakantiehuis voor actieve wandelaars of zullen er meer gezinnen met kleine kinderen te gast zijn in de bungalow? Door hier rekening mee te houden wordt een vakantiehuis gerecreëerd waar uw gasten zich op hun gemak voelen. Net als thuis!