De makers van het thuisgevoel

Wat doen wij?

Niet alleen wat betreft een complete inrichting, maar ook met de indeling van het pand denken wij graag met u mee. In de conceptfase staan wij u graag terzijde met professioneel advies. Wat betreft de realisatie vindt u in Recreapark een partij die van aanpakken weet en uitsluitend tevreden is met het beste resultaat.

Nieuwbouw of bestaande bouw

Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bouw denken wij niet alleen graag met u mee over het interieur, maar ook over de indeling van de ruimte. Een deur die beter een meter naar links geplaatst kan worden zorgt voor een betere looproute in de woonkamer en door een raam te kantelen kan er een speels lichteffect ontstaan. Bij een bestaand pand kijken wij samen met u hoe de sterke punten geaccentueerd kunnen worden en de eventuele zwakke punten beter benut kunnen worden.

Kwalitatieve producten voor ieder segment

Of uw project nu een gezellig 2-sterren familiehotel is of een luxe 5-sterren vakantievilla, bij Recreapark bent u aan het juiste adres. Wij gebruiken uitsluitend materialen die geschikt zijn voor intensief gebruik en werken alleen met vlamvertragende stoffen. Graag gaan wij met onze stylisten op zoek naar de perfecte inrichting van uw project.

Een eindeloos assortiment

In onze showroom heeft u de mogelijkheid om eindeloos te combineren en een uniek concept samen te stellen. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Onze stylisten adviseren graag bij het samenstellen van een sfeervol interieur.  

Eén vast aanspreekpunt

Bij Recreapark houden wij van directe lijnen en heldere communicatie. Daarom is er voor ieder project een projectcoördinator aanwezig. Deze bewaakt het proces en is uw aanspreekpunt voor vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.