De makers van het thuisgevoel

Showroom

In onze showroom van 1500m² laten wij u graag een greep uit onze producten en mogelijkheden zien. Na een bezoek aan onze showroom heeft een realistisch beeld gekregen van het totaalpakket dat Recreapark biedt. U gaat dus niet uit van mooie praatjes en plaatjes, maar van wat uw eigen ogen gezien hebben.

Realistisch beeld

Na een bezoek aan de showroom van Recreapark heeft u weinig fantasie nodig om een voorstelling te kunnen maken van het interieur dat Recreapark voor u kan realiseren. Door de opstelling van diverse modelwoningen en allerlei meubels, decoratiematerialen en kleurstalen krijgt u een zeer realistisch beeld van onze producten. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door het totaalpakket waarmee Recreapark u kan ontzorgen.

Persoonlijk advies

Bij een bezoek aan onze showroom wordt u persoonlijk begeleidt door één van onze adviseurs. Wij werken uitsluitend op afspraak en bieden u daarom de gelegenheid om in alle rust uw vragen te stellen en de mogelijkheden te onderzoeken. Heeft u al een plattegrond of tekening? Dan kunt u deze uiteraard meenemen bij uw bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee denkt onze adviseur graag mee over de mogelijkheden voor uw project.